Vrijdag 17 mei 2024

 

Geachte klant,

Zoals je misschien al in de pers hebt gelezen, hebben we vandaag een ambitieus plan aangekondigd. We hebben ons voorgenomen om de Europese specialist in confectiekleding  voor grote maten (40+) te worden en opereren nu onder één merk, Cassis & Paprika. Deze beslissing komt voort uit onze wens om nog beter in te spelen op de steeds veranderende budgetten en behoeften van onze klanten, en dat alles in een moeilijk economisch klimaat. 
 
Maar om dit doel te bereiken en u een nog uniekere winkelervaring te bieden, hebben we onze structuur moeten stroomlijnen en een beperkt aantal Cassis winkels in België moeten sluiten: Anspach, Basilix, Belle-Ile, Kuurne, La Louvière, St-Niklaas, Tournai, Waver en Wijnegem. 

Deze beslissing stelt de toekomst van Cassis & Paprika niet in vraag. Integendeel, ons managementteam blijft geloven in de toekomst van het bedrijf en is van plan om Cassis & Paprika in staat te stellen zijn activiteiten voort te zetten dankzij dit nieuwe commerciële plan.

U blijft het assortiment dat u van ons gewend bent, vinden in meer dan 45 Cassis & Paprika winkels. De lijst van onze winkels is beschikbaar via deze link. En je kunt natuurlijk altijd online bestellen op https://www.paprika-shopping.be.

Bedankt voor je blijvende loyaliteit aan ons merk. Uw vertrouwen is onze grootste motivatie en we kijken ernaar uit u binnenkort te mogen verwelkomen.

Vind de winkel die het dichtst bij jou in de buurt is