Contacteer ons

Samen met onze partners doen wij er alles aan om de afhandelingen van jullie bestellingen vlot te laten verlopen.

Het kan echter gebeuren dat er vertragingen in de leveringen opduiken, waarover wij zo duidelijk mogelijk zullen over communiceren.

Gelieve als preventieve maatregel er rekening mee te houden dat de bezorger zelf voor ontvangst tekent bij aflevering van het pakket. Dit gebeurt in het bijzijn van de ontvanger en er zal een gepaste afstand van circa 1,5 meter aangehouden worden. Dit om fysiek contact te vermijden.

Een vraag ? Hieronder vind je de meest gestelde vragen & antwoorden !

Wat zijn de verschillende leveringswijzen en termijnen ?

In de winkel : Cassis biedt je de mogelijkheid je bestelling in een Cassis winkel van jouw keuze te laten leveren, en dat eender waar in België, Frankrijk en Luxemburg. Indien het pakje 15 dagen na de levering in de winkel niet werd afgehaald, wordt de bestelling weer opgenomen in de voorraad en betalen wij je onmiddellijk terug. Wanneer je, je pakje gaat afhalen, dien je de bevestigingsmail mee te nemen met je ordernummer.

Een levering in de winkel is steeds gratis en zal de volgende dag (uitgezonderd zaterdag en zondag) geleverd worden indien je besteld voor 20 uur.

Met de post : Cassis biedt je eveneens de mogelijkheid jouw bestelling op een adres naar keuze te laten leveren (thuis, op kantoor, bij een vriendin ...). Afhankelijk van het land en het bedrag is een ander tarief van toepassing. Je vindt een overzicht van de leverkosten hier.

Met Bpost afhaalpunten : Cassis biedt je de mogelijkheid om jouw bestelling op een van de afhaalpunten van Bpost of uw keuze te laten leveren. Je vindt een overzicht van de leverkosten hier.

 

Hoe volg ik mijn bestelling op?

Kort na jouw bestelling krijgt je van ons een e-mail met een bevestiging van jouw bestelling. Wanneer jouw pakje wordt verzonden, krijg je een e-mail met een link erin. Via die link kunt u de weg die jouw pakje aflegt volgen.

Je kan jouw bestelling ook steeds volgen op de pagina: Opvolgen bestelling

Hoe retourneer ik een artikel?

Als een artikel niet aan jouw verwachtingen voldoet (verkeerd artikel, verkeerde maat, onvolledig of beschadigd artikel ...) kan je dit gedurende 30 dagen retourneren met de verpakking en in zijn originele staat. Dit is mogelijk op de volgende manieren: 

  • In elke Cassis boetiek : je kan het artikel gratis terugbrengen naar elke Cassis boetiek hier heb je de keuze om het artikel om te ruilen tegen een ander artikel of een terugbetaling te vragen. De terugbetaling zal gebeuren via dezelfde betaalmethode als degene waarmee je betaalt hebt. 
     
  • Via de bijgesloten retourbon: je kan het artikel terugsturen via de bijgesloten retourbon. Deze is geldig gedurende 30 dagen, bij ontvangst en bij terugbetaling van jouw retour ontvang je een mail, de terugbetaling gebeurt op dezelfde betaalmethode als degene waarmee je betaalt hebt.

Hoe een retour doen met de retourbon ?

Je moet de artikelen die je retour wilt sturen opnieuw verpakken in de originele verpakking. Vul het retourdocument in en steek het bij de artikelen die je terugstuurt. Het label dat je terugvindt op het retourdocument moet je over het verzendlabel plakken.

Daarna breng je je pakketje naar een Bpost Pickup point om het terug te zenden.

Je kan het dichtbijzijnde punt hier vinden;

Hoe consulteer ik mijn loyaliteitspunten online?

Om uw punten online te consulteren dien je een account aan te maken. Op de pagina aanmaken van een account dient je het nummer van jouw loyaliteitskaart op te geven alsook je naam en geboortedatum. Vervolgens kan je in jouw persoonlijke omgeving op de pagina loyaliteit je punten consulteren;

Indien de punten op deze pagina niet correct zijn gelieve contact op te nemen met de klantendienst.

Klacht neerleggen bij de Europese commissie

Indien u een klacht heeft kan u ons steeds contacteren via het online contactformulier. Verder heeft u ook de mogelijkheid om een klacht neer te leggen via het online geschillen platform van de Europese Commissie.

Deze kan je vinden op onderstaande link

European online dispute resolution

U heeft het antwoord op uw vraag niet gevonden ?

Kijk verder in onze rubriek FAQ

Contacteer ons via mail.

Een bericht moet tussen de 50 en 500 karakters bevatten.

Door op 'Verzenden' te klikken, erkent en aanvaardt u dat Cassis nv uw persoonlijke gegevens verwerkt om uw vraag te onderzoeken en te beantwoorden, in overeenstemming met het Privacybeleid, dat u verklaart te hebben gelezen en aanvaard.

Contacteer ons

Vanuit België of Luxemburg : 078 48 40 56
Vanuit Nederland : 085 04 31 983

Van maandag tot vrijdag tussen 8h en 20h, zaterdag tussen 9h en 18h